FOTO

SOM TALAR FÖR SIG SJÄLV

Ett foto ska beröra. Med avancerad digital teknik för bildbearbetning kan vi erbjuda kompletta lösningar som gör att bilderna förmedlar sitt tydliga språk och talar för sig själva.

Uppdragen inom foto är oftast med inriktning på mode, reklam och dokumentär men även hela produktioner av skivomslag, broschyrer eller andra grafiska arbeten. Uppdragen är allt från endast fotografering till fullständiga produktioner där bland annat makeup-artist, stylist och modeller ingår i teamet. Fotograferingen kan ske såväl i passande miljö som i studio, med vanliga kameror eller med drönare. Vi förfogar över egen studio i Helsingborg som är utrustad med både blixtljus och fast ljus.

Då säsongerna inte alltid går i fas med uppdragen använder vi oss av blue screen- och green screen-teknik för avancerade friläggningar vilket gör att det nästan omöjliga kan bli möjligt.

Välkomna att boka in ett förutsättningslöst möte för att se vad vi kan hitta för vägar tillsammans!

Panoramabilder i 360°

Ett bra alternativ för bildvisning online eller i det lokala nätverket är panoramabilder i 360°-format. Betraktaren kan själv interagera i bildvisaren genom att zooma med hjälp av scrollhjulet, klicka på bilden för att förflytta sig och navigera runt.

Vid behov finns också andra verktyg att komplettera med, som att förflytta sig mellan olika rum i ett hus genom att klicka på dörren, lägga in länk till en stillbild som beskriver insidan av ett skåp och mycket mer.

Tekniken ger betraktaren en virtuell resa inne i t.ex. ett hus, i ett fordon eller kanske en stadsbild eller landskap som exemplet här bredvid.